Spoedpost Zeist

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112
Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Werken op de huisartsenspoedpost

Mensen die in de avond, nacht, het weekend of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig hebben kunnen terecht bij de huisartsenspoedpost. De klachten zijn divers, net als de patiënten met wie je te maken hebt. Dat maakt werken op de huisartsenspoedpost dynamisch en afwisselend. Voor de huisartsenspoedpost Zeist zijn we op zoek naar medewerkers die een groot hart hebben voor onze patiënten, de huisartsgeneeskundige zorg en voor elkaar.

Triagisten
Onze triagisten zijn de eerste contactpersonen voor patiënten. Als triagist beoordeel je (telefonisch) de urgentie van klachten en vragen, informeer en adviseer je patiënten, stel je hen waar nodig gerust en organiseer je spreekuren en visites. Ook assisteer je de huisarts bij (medische) werkzaamheden. Je neemt zelfstandig beslissingen, maar wordt hierbij ondersteund door aanwezige collega-triagisten en huisartsen. Wil je meer weten over het werken als triagist op de huisartsenspoedpost Zeist? Klik dan hier.

Waarnemende huisartsen
Een groot deel van de diensten op de huisartsenspoedpost wordt ingevuld door waarnemende huisartsen. Wil je onze post als waarnemer ondersteunen? Klik dan hier voor meer informatie.

Vacatures
De huisartsenpost is onderdeel van regionale huisartsenorganisatie UNICUM Huisartsenzorg. Vacatures worden op de UNICUM-website gepubliceerd. Ga naar onze vacatures